skip to Main Content
Tervetuloa Mukaan NY Start Up -ohjelmaan

Tervetuloa mukaan NY Start Up -ohjelmaan

Loppukesän helteiden siivittämänä olemme luoneet NY Start Up -ohjelmaan paljon uutta ja toivotamme kaikki  mukaan lukuvuodelle 2015- 2016.

Mukaan on lähdössä ennätysmäärä yliopistoja ja ammattikorkeakouluja ympäri Suomea, joten toivotamme teidät kaikki tervetulleiksi mukaan. NY Start Up -verkkosivustoa on päivitetty ja olemme ottamassa käyttöön verkko-oppimisalustan, joka auttaa kurssin suorittamisessa sekä henkilökohtaisen oppimisen arvioinnissa. 

NY MOOC (Massive Open Online Courses) -verkkojärjestelmä avataan käyttöön syyskuun puolivälissä ja tiedotamme avauksesta ja toiminnasta omassa artikkelissaan.

Lukuvuoden aikataulu  

Lukuvuoden kulku jaksottuu paljon NY-yrityksen idean mukaan ja erilaisilla ideoille kehityssykli, tuotteen testaus tai tuotekehitys kulkee oman aikataulunsa mukaan. Tätä varten tällä sivustolla on esitelty ohjelman yleiset askeleet, joita kannattaa seurata.

Muista tehtävien palautus

Ohjelmaan kuuluu myös palautettavia tehtäviä ja mahdollisuus osallistua erilaisiin kilpailuihin. Nämä rytmittävät lukuvuotta ja antavat mahdollisuuden vertailla oman yrityksen toimintaa muiden alueiden NY-yrityksiin. Palautettavat tehtävät ja kilpailut löydät kootusti alta sekä syyskuun puolivälissä avattavasta verkko-oppimisjärjestelmästä.

Klikkaa +-merkkiä, niin saat tarkempaa tietoa vaiheesta.

NY Yritysten rekisteröinti
NY-yritysten rekisteöinnillä tarkoitetaan “olemme mukana ohjelmassa” -ilmoitusta ja tämä ilmoitus tehdään ohjelman oppimisympäristöön NY MOOCiin. Rekisteröinnin yhteydessä NY-tiimi kertoo yrityksen nimen, yhteystiedot sekä yrityksen jäsenet.
Liiketoimintamallin palautus ja arviointi
Liiketoimintamalli on yrityksen idea siitä, mitä palveluita se tarjoaa, miten ja kenelle. Lisätietoa löydät
› Liiketoimintamallin kehittäminen -kohdasta. Liiketoimintamalli palautetaan verkkoalustalle ja tämän jälkeen jokainen tiimi vertaisarvioi muiden NY-yritysten liiketoimintamalleja. Vertaisarviointiin saatte yhteensä kolme muuta mallia. Kun vertaisarviointi on valmis, niin saatte nähdä omasta liiketoimintamallistanne annetut arvioinnit ja kehitysehdotukset.
Videoesittely

Videoesittely on sekä kilpailu että vertaisarvioitava tehtävä, jossa palautetaan oman NY Start Up -yrityksen esittelyvideo tai idean esittävä videopitch. Voittaja valitaan dynastartin äänten perusteella ja jokainen NY-yritys vertaisarvioi muiden toteutuksia.

› Lue tarkemmat tiedot videoesittelystä ja kilpailusta

Best NY Start Up -online -kilpailu

Best NY Start Up online -kilpailussa etsitään NY-yritystä, joka hyödyntää verkkoa kokonaisvaltaisesti. Pohdi mikä omassa toiminnassasi on tärkeää ja panosta siihen.

›Lue lisää kilpailusta ja osallistumisesta

NY Start Up -finaali - toukokuu 2016

Lukuvuoden parhaat yritykset valitaan kansallisessa NY Start Up -finaalissa. Finaali järjestetään toukokuussa.

Voittajat pääsevät edustamaan Suomea korkea-asteen NY-yritysten EM-kilpailuihin heinäkuussa (palkinto kattaa yritysten jäsenten + opettajan matkan, majoitukset, ruokailut ja osallistumisen EM-kilpailuihin).

› Tutustu tarkemmin finaaliin ja katso aikaisemmat voittajat 

Vuosikertomus/Loppuraportti

Loppuraportti on tiivistelmä lukuvuodesta ja tiimin oppimiskokemuksista vuoden aikana.

› Lisätiedot ja ohjeet loppuraportin toteutukseen ja NY-yrityksen lopettamiseen

Back To Top