IMG 1955

Tervetuloa mukaan NY Start Up -ohjelmaan

Loppukesän helteiden siivittämänä olemme luoneet NY Start Up -ohjelmaan paljon uutta ja toivotamme kaikki  mukaan lukuvuodelle 2015- 2016.

Mukaan on lähdössä ennätysmäärä yliopistoja ja ammattikorkeakouluja ympäri Suomea, joten toivotamme teidät kaikki tervetulleiksi mukaan. NY Start Up -verkkosivustoa on päivitetty ja olemme ottamassa käyttöön verkko-oppimisalustan, joka auttaa kurssin suorittamisessa sekä henkilökohtaisen oppimisen arvioinnissa. 

NY MOOC (Massive Open Online Courses) -verkkojärjestelmä avataan käyttöön syyskuun puolivälissä ja tiedotamme avauksesta ja toiminnasta omassa artikkelissaan.

Lukuvuoden aikataulu  

Lukuvuoden kulku jaksottuu paljon NY-yrityksen idean mukaan ja erilaisilla ideoille kehityssykli, tuotteen testaus tai tuotekehitys kulkee oman aikataulunsa mukaan. Tätä varten tällä sivustolla on esitelty ohjelman yleiset askeleet, joita kannattaa seurata.

Muista tehtävien palautus

Ohjelmaan kuuluu myös palautettavia tehtäviä ja mahdollisuus osallistua erilaisiin kilpailuihin. Nämä rytmittävät lukuvuotta ja antavat mahdollisuuden vertailla oman yrityksen toimintaa muiden alueiden NY-yrityksiin. Palautettavat tehtävät ja kilpailut löydät kootusti alta sekä syyskuun puolivälissä avattavasta verkko-oppimisjärjestelmästä.

Klikkaa +-merkkiä, niin saat tarkempaa tietoa vaiheesta.

NY Yritysten rekisteröinti
Liiketoimintamallin palautus ja arviointi
Videoesittely
Best NY Start Up -online -kilpailu
NY Start Up -finaali - toukokuu 2016
Vuosikertomus/Loppuraportti